• Cart
    • Please enable WooCommerce

Promosi Perodua 2016

Hubungi Saya Jika Ada Sebarang Persoalan @ Tempahan

Skim Graduan (Gradhitz)

Kelayakan :-
Skim ini tidak perlu penjamin, kelulusan pinjaman adalah berdasarkan kelayakkan gaji pokok pemohon.

  1. Berumur antara 20  hingga 30 tahun.
  2. Berkelulusan Diploma, Ijazah dan kelayakan Profesional dari institusi yang di iktiraf
  3. Sudah mula bertugas( kalau belum mempunyai penyata gaji sila beri surat tawaran jawatan)

Terma dan Syarat utama :-

  1. Pembiayaan sehingga 100%, tempoh pembiayaan sehingga 9 tahun.
  2. Tempoh pembiayaan sehingga 9 tahun
  3. Dokumen asal hendaklah dibawa untuk tujuan pengesahan oleh kakitangan Bank Islam (Semasa tandatangan Perjanjian)

Dokumen yang diperlukan :-

  1. Salinan Kad Pengenalan dan Lesen Memandu
  2. Surat Tawaran jawatan Kerja (offer letter)
  3. Salinan Skrol atau Transkrip dari Universiti

[box style=”note”]Tertakluk pada syarat dan terma[/box]

[box style=”warning”]Pelajar yang masih menuntut boleh juga memohon dengan penjamin, mak atau ayah. Gaji bersih penjamin sebolehnya RM1700 ke atas untuk dapatkan pinjaman penuh[/box]

 

 

 

 

 

 

(38466)

Comments

comments

41 Comments

  • Finaz Malaysia Google Chrome  vivo Y51 Build/LRX22G) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/53.0.2785.124 Mobile Safari/537.36 | November 1, 2016 at 8:38 am Reply
    Google Chrome 53 Google Chrome 53 Android 5.0.2 Android 5.0.2

    Assalamualaikum..gaji sy bersih tolk epf & socso rm1281(ad slip gaji), elaun tetap rm320(xde slip gaji, tp msuk bank) smua rm1601, bole k sy nk apply loan untk bezza premium x auto tnpa penjamin, sy nak bg deposit 10% bole k?

    • Aliff perodua-sale.com Malaysia Google Chrome Windows | February 25, 2017 at 12:29 pm Reply
      Google Chrome 56 Google Chrome 56 Windows 10 Windows 10

      Salam sejahtera,
      maaf sebab lambat reply komen ini. Website mengalami masalah teknik utk reply komen buat masa ini.
      Jadi saya sarankan anda untuk whatsapp saya jika ada sebarang persoalan untuk dapatkan fast respond.
      Whatsapp di 016-3933512 (Encik Aliff)

      Segala kesulitan amat dikesali.

  • alvin Malaysia Google Chrome  GT-I9082 Build/JDQ39) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/34.0.1847.114 Mobile Safari/537.36 | September 19, 2016 at 11:59 pm Reply
    Google Chrome 34 Google Chrome 34 Android 4.2.2 Android 4.2.2

    Assalamualaikum en. Saya dah bekerja lbh kurang sebulan. Gaji pokok sebulan lbh kurang 1700+. Tapi payslip blm boleh dikeluarkan atas sbb2 masalah dalam human resource dlm pejabat. Boleh tak jika saya gunakan surat tawaran sahaja? Boleh tak jika saya nak mohon skim graduan ni untuk kete secondhand? Kalau boleh nak myvi se1.5 tahun 2014 full spec.

    • Aliff perodua-sale.com Malaysia Google Chrome Windows | February 25, 2017 at 12:30 pm Reply
      Google Chrome 56 Google Chrome 56 Windows 10 Windows 10

      Salam sejahtera,
      maaf sebab lambat reply komen ini. Website mengalami masalah teknik utk reply komen buat masa ini.
      Jadi saya sarankan anda untuk whatsapp saya jika ada sebarang persoalan untuk dapatkan fast respond.
      Whatsapp di 016-3933512 (Encik Aliff)

      Segala kesulitan amat dikesali.

  • Mahy Malaysia Google Chrome  SAMSUNG SM-J500G Build/LMY48B) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) SamsungBrowser/3.3 Chrome/38.0.2125.102 Mobile Safari/537.36 | March 19, 2016 at 9:34 pm Reply
    Google Chrome 38 Google Chrome 38 Samsung Samsung

    Salam, saya baru bekerja gaji bersih rm1800 lepasan diplima tapi blm graduate. Plan nak ambil axia SE. Lepas tak? Berapa sebulan anggaran ye?

    • Aliff perodua-sale.com Malaysia Google Chrome Windows | March 29, 2016 at 8:59 am Reply
      Google Chrome 49 Google Chrome 49 Windows 7 Windows 7

      wasalm jika dah ada slip gaji 2 atau 3 bulan mudah untuk lepas..cara nya mudah

      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364
      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364
      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364

      Documen Diperlukan
      1.SALINAN IC DAN LESEN dan offer leter dan slip gaji

      SCAN DAN EMAIL KE aliff.perodua@gmail.com
      atau SNAP PICTURE DAN WHATSAPP KE 016-3933512 / 0127707364

  • Myra Malaysia Google Chrome Windows | March 8, 2016 at 2:48 pm Reply
    Google Chrome 48 Google Chrome 48 Windows 7 Windows 7

    Assalammualaikum.. Saya dah tamat belajar tahun 2012.. sekarang saya sudah bekerja dengan gaji RM1100.. Sudah berkahwin.. Kalau saya nak apply full loan untuk perodua axia.. Masih boleh guna skim graduan ke?

    • Aliff perodua-sale.com Malaysia Google Chrome Windows | March 11, 2016 at 7:52 am Reply
      Google Chrome 48 Google Chrome 48 Windows 7 Windows 7

      waaalikumslam..jika 1100 kena seorang penjamin pasangan,..pasangan bekerja gaji kukuh bole..Hubungi saya untuk detail2

      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364
      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364
      Whatspp aliff perodua 016-3933512 / 012-7707364

      Documen Diperlukan
      1.SALINAN IC DAN LESEN
      2.3 BULAN SLIP GAJI / SURAT TAWARAN KERJA
      3.PENYATA BANK (Online banking pun bole) atau EPF

      SCAN DAN EMAIL KE aliff.perodua@gmail.com
      atau SNAP PICTURE DAN WHATSAPP KE 016-3933512 / 0127707364

  • Nur izwani Malaysia Google Chrome  ASUS_T00J Build/KVT49L) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.76 Mobile Safari/537.36 | November 13, 2015 at 9:56 pm Reply
    Google Chrome 46 Google Chrome 46 Android 4.4.2 Android 4.4.2

    salam en, saya student tahun akhir. kalau saya nak apply skim graduan utk axia boleh x ?

    • Aliff perodua-sale.com Malaysia Google Chrome Windows | November 17, 2015 at 1:41 pm Reply
      Google Chrome 46 Google Chrome 46 Windows 7 Windows 7

      waslm..bole jika belum kerja bagi penjamin seorang mak atau ayah atau adik bradik gaji kukuh

      Whatspp saya ALIFF PERODUA SEJAK 2012 ONLINE FB – 016-3933512 / 012-7707364

      GAJI 1500 bole cuba

      documen diperlukan
      1.ic dan lesen dan kad matrik
      2.penjamin ic dan 3 bulan slip gaji atau offer letter

      scan dan email ke aliff.perodua@gmail.com atau snap picture dan whastpp..:-)

Leave comments

Your email address will not be published.*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top

Hit Counter provided by Los Angeles SEO Company